Produkty pro recept na špinavý brýle (54)

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plněných sardinkách. Vyzkoušejte také naši praktickou a moderní verzi: lákavé špízy, které si můžete vychutnat jak ve stoje, tak u stolu.
Králíčí dušené maso s švestkami - Hotové dušené maso z králíka se švestkami

Králíčí dušené maso s švestkami - Hotové dušené maso z králíka se švestkami

Květnový dušený králík s švestkami, chutné kousky králíka ochucené hnědým pivním omáčkou a měkkými, bezpeckovými švestkami, flanderská klasika, kterou ocení každý, od mladých po staré.
Omáčka z Heringa Bez Chilli

Omáčka z Heringa Bez Chilli

Naložený Sleď Bez Pepře Ref: SAL054 Obsah: 200 g
Escargot II OG, Kořenící směs - Kořenící směs s mnoha bylinkami pro bylinkové máslo, dipy a mnoho dalšího

Escargot II OG, Kořenící směs - Kořenící směs s mnoha bylinkami pro bylinkové máslo, dipy a mnoho dalšího

Escargot II OG Koření směs Šťavnaté steaky, srdnaté rybí pokrmy, grilovaná zelenina, čerstvě upečený chléb - je jen málo toho, co se s jemně ochuceným bylinkovým máslem nestane ještě o něco rafinovanějším. Vytvořte si vlastní bylinkové máslové kreace s naší praktickou kořenící směsí s mnoha bylinkami a nádechem česneku. Bez přidaného glutamátu Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a Food Service, jak pro řemeslo, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes se náš tým skládá z více než 600 angažovaných a kvalifikovaných kolegů z nejrůznějších oblastí. S 10 pobočkami po celém světě zásobujeme více než 30 000 spokojených zákazníků ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme také produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu
Tradiční Šlehačkový Dort

Tradiční Šlehačkový Dort

Recept na tento koláč nahrazuje tradiční ingredience – máslo a olej – tukem ze šlehačky. Se svou šťavnatou strukturou a jemně se rozpouštějící texturou vás určitě naláká na další kousek. Můžete použít různé bobule podle vašeho výběru, abyste ochutili svou šlehačku. 1 šálek nesoleného másla při pokojové teplotě 2 1/2 šálku krystalového cukru 6 vajec o pokojové teplotě 3 šálky univerzální mouky ½ čajové lžičky košer soli 1 šálek těžké šlehačky 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
OliTomBa (oliva, rajče, bazalka) - Rolky

OliTomBa (oliva, rajče, bazalka) - Rolky

OliTomBa (oliva, rajče, bazalka)
Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Pasta s mletým masem, bramborami, sýrem a zeleninou
Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní
směsi na dorty - směsi na pečení

směsi na dorty - směsi na pečení

Připravené směsi na koláče vhodné pro pekařství. Produkt: Směsi na koláče Původ: Turecko Forma: prášek Balení: 10 kg pytle DRUHY: směs na piškot, směs na hotový koláč, směs na švýcarský roláda, směs na muffiny, směs na vafle, směs na palačinky, Piškot, standard, muffin, vafle, palačinka, red velvet, Trileçe
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
samosa - sambusa

samosa - sambusa

výroba a export samos
Bio Granátové Jablko Püree - Produkt pro Cukrářství

Bio Granátové Jablko Püree - Produkt pro Cukrářství

Pyré z granátových jablek z ekologického zemědělství v mražené formě. Vyrábí se jednoduchou metodou lisování plodu granátového jablka a pochází z dužiny plodu (vnější vrstvy). Bez přidání konzervantů, cukru, vody, barviv nebo aromatických látek. Použití: cukrářství, dezerty, sirupy, marmelády, zmrzlina atd. Balení: 10 kg
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Kuře Jambalaya - Pivovar

Kuře Jambalaya - Pivovar

Vychutnejte si ve dvou toto lahodné kuře po způsobu Jambalaya, s chorizem, červenými paprikami a chilli, inspirované nejlepšími bistrami. Pečlivě vyrobené z kuřete původem z Francie, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Ravazzata s ragú - Syrové

Ravazzata s ragú - Syrové

Zvenku vypadá jako bochník zdobený sezamovými semínky. To, co skrývá uvnitř, je překvapující náplň s ragú. Ravazzate jsou velmi rozšířené v palermské oblasti, ale my je činíme slavnými tím, že je distribuujeme připravené k upečení, abychom překvapili vaše hosty.
Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Nejintenzivnější aroma a chutě jihu se spojují v lahodném receptu, jako je rýžový timbal s klobásou a houbami. Připraveno z vysoce kvalitních ingrediencí a dodáno s vhodnými omáčkami, přinese na vaše stoly tradiční, chutné jídlo s čerstvou chutí, jako by bylo právě uvařeno.
Paštika z kuřecího játra

Paštika z kuřecího játra

Tato recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkami) a je to skvělý slaný pokrm pro lidi, kteří chtějí ochutnat něco lahodného, ale nemají moc času na vaření. Příprava trvá méně než půl hodiny a vystačí pro přibližně 8-10 osob na grahamových sušenkách. Navíc ho lze uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zhoršil. Ve skutečnosti plyn oxidu dusného z šlehačky prodlužuje jeho trvanlivost, takže ho naplňte před uložením. Seznam ingrediencí 250 gramů umytých a očištěných kuřecích jater 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 stroužky nasekaného česneku 100 ml smetany 23 grahamových sušenek nebo trojúhelníků toastového chleba Jahodový džem (volitelný) Kapary scezené Očistěte celá kuřecí játra a dejte je stranou. Zahřejte plochou pánev na středním ohni a přidejte játra.